De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (2024)

Blijf overal veilig met onze gebruiksvriendelijke VPN voor mobiele apparaten.

Koop NordVPN

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (1)

Beveilig je dagelijks leven met de mobiele app van NordVPN

Je gebruikt je mobiele telefoon overal voor: werk, privé, communicatie, bankieren en reizen. En je bewaart er een enorme hoeveelheid persoonlijke gegevens op.

Beschikbaar op:

Waarom heb je een VPN voor je telefoon of tablet nodig?

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (4)

Een mobiele VPN (virtual private network) zorgt ervoor dat je gegevens veilig zijn, of je nu gebruik maakt van wifi thuis, de hotspot in je favoriete café of je mobiele netwerk. Het verbetert je online veiligheid en privacy, zodat je zonder zorgen op elk apparaat online kunt gaan.

Wat doet een mobiele VPN?

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (5)

Een VPN beveiligt de gegevens die van en naar je apparaat reizen, of dat nu je laptop, smartphone of tablet is. Het maakt gebruik van encryptie om je gegevens te versleutelen, waardoor deze onleesbaar worden voor hackers, snoopers en internetproviders. Een mobiele VPN is VPN-software die je op je mobiele apparaat moet installeren en is een betrouwbare manier om je online veiligheid te verbeteren als je op je telefoon surft.

Zo krijg je de NordVPN-app voor mobiele apparaten

2

Log in

Log in op je NordVPN-account.

3

Verbind

Tik op ‘Snel Verbinden’ – en we verbinden je automatisch met de beste NordVPN-server voor jou.

Dat is alles. Je hebt net je mobiele verkeer versleuteld en het IP-adres op je telefoon of tablet verborgen.

Koop NordVPN

Waarom mobiele VPN’s onmisbaar zijn

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (6)

De meesten van zitten de hele dag door op onze telefoon. We doen er werkelijk alles mee – e-mails checken, YouTube-vlogs bekijken, op social media scrollen, videogames spelen en online winkelen. Daarom is het beveiligen van je telefoon net zo belangrijk als het beschermen van je persoonlijke of zakelijke computer.

We verbinden onze telefoons ook vaak met openbare wifi op luchthavens, in cafés en in hotels. Hierdoor lopen onze gevoelige gegevens gevaar omdat deze netwerken vaak onveilig zijn, wat ze het perfecte doelwit voor hackers maakt. Mobiele VPN-apps beveiligen de internetverbinding op je apparaat, wat betekent dat je altijd en overal beschermd bent, zelfs op openbare wifi.

Versleutel je verkeer op iOS en Android

NordVPN gebruikt beveiligingsprotocollen die sterke encryptie voor je apparaten bieden.

OpenVPNNordLynxIKEv2/IPSec

iOS

Bescherm je iOS-apparaten met geavanceerde encryptie en geniet van hoge snelheden en stabiliteit met onze gebruiksvriendelijke iOS-app. Beschikbare VPN-protocollen: NordLynx en OpenVPN. IKEv2/IPSec kan handmatig worden ingesteld. Download van de App Store.

OpenVPNNordLynx

Android

Geniet van een betrouwbare, snelle en veilige VPN-verbindingop Android-apparaten met een eenvoudige maar krachtige Android-app. Profiteer van de modernste encryptie met NordLynx en OpenVPN. IKEv2/IPSec kan handmatig worden ingesteld. Download in de Google Play Store.

Cybersecurity voor je smartphone

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (7)

Mobiele VPN’s bieden hetzelfde niveau van beveiliging en privacy als traditionele VPN-diensten, maar zijn op maat gemaakt voor mobiele apparaten. Ze passen zich automatisch aan wanneer je je tussen verschillende wifi-netwerken beweegt of buiten het dekkingsgebied bent, zodat je veilig blijft, zelfs als je verbinding wordt onderbroken.

Wanneer je mobiel wordt beschermd door NordVPN, kun je met onbeveiligde openbare wifi-netwerken verbinden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat iemand je bespioneert. NordVPN beschermt je IP-adres tegen nieuwsgierige ogen terwijl je onderweg bent, en geeft je toegang tot je gebruikelijke content als je in het buitenland bent.

Bescherm tien apparaten tegelijkertijd

Naast apps voor iOS en Android biedt NordVPN bescherming voor macOS-, Windows- en Linux-apparaten. Je kunt maximaal tien gelijktijdige verbindingen hebben met één NordVPN-account – beveilig je mobiele telefoon, laptop, je smart-tv en meer.

Duizenden ultrasnelle VPN-servers

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (8)

De snelheid van je VPN-verbinding hangt grotendeels af van de afstand tot de server – en NordVPN heeft meer dan 6300 geoptimaliseerde servers in meer dan 111 landen. Kies eenvoudigweg de server op je gewenste locatie, of klik op ‘Snel verbinden’ en de app kiest de beste server voor je.

Speciale servers en unieke functies

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (9)

Onion Over VPN. Combineert de anonimiteit van Tor met de beveiliging van een VPN-tunnel.

P2P. Gespecialiseerde servers bieden een snelle en handige manier voor peer-to-peerverbindingen.

Obfuscated servers. Verberg het feit dat je een VPN gebruikt voor nog meer privacy.

Als je extra veiligheid en privacy op je Android- of iOS-apparaat wilt, biedt NordVPN een Double VPN-functie voor dubbele encryptie van je gegevens.

Beveilig je mobiele apparaat met NordVPN

Koop NordVPNBekijk alle functies

Veelgestelde vragen

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets (2024)

FAQs

De snelste mobiele VPN voor telefoons en tablets? ›

Surfshark: de beste allround Android VPN. NordVPN: de beste voor geavanceerde beveiliging. ExpressVPN: snelle VPN met uitgebreid servernetwerk. PIA: VPN voor de beste privacy.

Wat is de beste VPN voor Android? ›

Surfshark: de beste allround Android VPN. NordVPN: de beste voor geavanceerde beveiliging. ExpressVPN: snelle VPN met uitgebreid servernetwerk. PIA: VPN voor de beste privacy.

Waarom VPN onzin is? ›

Een versleutelde VPN-tunnel geeft enige veiligheidsvoordelen, maar het beschermt je niet tegen de meeste internetgevaren. Ook al claimen sommige VPN-diensten anders, soms zelfs tegen het misleidende aan. Met VPN ben je nog altijd kwetsbaar voor malware, fraude en de meeste hackpogingen.

Welke VPN is het beste in Nederland? ›

De beste VPN van Nederland is NordVPN. Deze dienst combineert razendsnelle snelheden met krachtige encryptie en biedt toegang tot een groot aantal servers: meer dan 6300 servers in 111 landen. NordVPN is beschikbaar op alle grote besturingssystemen, met maximaal zes apparaten die onder één account vallen.

Hoeveel apparaten kunnen op NordVPN? ›

Bescherm tien apparaten tegelijkertijd

Naast apps voor iOS en Android biedt NordVPN bescherming voor macOS-, Windows- en Linux-apparaten. Je kunt maximaal tien gelijktijdige verbindingen hebben met één NordVPN-account – beveilig je mobiele telefoon, laptop, je smart-tv en meer.

Wat is de snelste VPN? ›

Volgens onafhankelijke tests is NordVPN de snelste VPN op de markt. We optimaliseren ons servernetwerk voortdurend, investeren in software-architectuur en onderhouden een solide infrastructuur.

Welke VPN moet ik nemen? ›

Beste VPN-providers van 2024 – Welke VPN moet ik kiezen?
  • NordVPN. Deze VPN is perfect voor vrijwel alle doeleinden. ...
  • Surfshark. De beste prijs-/kwaliteitverhouding vind je bij deze provider. ...
  • ExpressVPN. Met een score van 8.9 is dit een goede VPN. ...
  • CyberGhost. Deze topper scoort een mooie 8.9. ...
  • Private Internet Access.
Apr 26, 2024

Wat is beter dan VPN? ›

Anonieme proxy

Dit is een soort proxy die het IP adres van een gebruiker anonimiseert om zijn identiteit te beschermen. Het belangrijkste doel ervan is het moeilijker te maken om internetverkeer te traceren.

Wat is de veiligste VPN? ›

Een VPN-protocol is een verzameling regels die gevolgd moeten worden om een VPN op te bouwen of er verbinding mee te maken. De veiligste en beste VPN-protocollen zijn WireGuard en IKEv2/IPSec. OpenVPN komt op een goede derde plaats en bereikt dezelfde doelen, maar is vaak langzamer en ingewikkelder in het gebruik.

Is een VPN legaal in Nederland? ›

JA, VPN's zijn volkomen legaal in Nederland.

Nederland is een van die plaatsen in de wereld die niet alleen vrij liberaal is als het gaat om internet, maar ook het absolute recht van iedereen op online privacy, veiligheid en vrijheid erkent.

Welke VPN is gratis en betrouwbaar? ›

Dit is onze top 6 (geheel) gratis VPN-providers:
  • PrivadoVPN: beste gratis VPN voor Windows en Mac.
  • Proton VPN: beste gratis VPN zonder datalimiet.
  • Hide.me: beste gratis VPN met het oog op klantenservice.
  • TunnelBear: beste gratis VPN als je op zoek bent naar veel serverlocaties.

Welke VPN is echt gratis? ›

VPN Nederland is de enige freemium VPN ter wereld die wordt geleverd met volledige streamingondersteuning. In tegenstelling tot de meeste andere gratis VPN-providers die van streaming een premium add-on maken, geeft de gratis VPN Nederland je direct toegang tot elke streamingdienst zonder enige beperking.

Hoeveel kost NordVPN per maand? ›

VPN-aanbieders: prijzen en servers
VPN aanbiederJaar abonnement indicatieMaand abonnement indicatie
NordVPN€82*€14,50
OVPN€60€11
ProtonVPN Plus€72€10
ProtonVPN FreeGratisGratis
10 more rows
Nov 23, 2023

Is NordVPN te vertrouwen? ›

NordVPN is een betrouwbare en veilige keuze om je online veiligheid te vergroten. Onze robuuste versleuteling, hoge verbindingssnelheden, gebruiksvriendelijke interface en een verscheidenheid aan extra beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat je zonder zorgen op het internet kunt surfen.

Is NordVPN snel? ›

De verbindingen van NordVPN zijn snel. De speedtests laten een daling in snelheid zien, waar je echter weinig tot niets van merkt. Geen merkbaar verschil in snelheid, zelfs niet tijdens het gamen of downloaden. NordVPN kiest automatisch de snelste beschikbare server.

Kan je 2 VPN gebruiken? ›

Double VPN kan je internetverbinding wat vertragen, omdat je internetverkeer door twee VPN-servers heen gaat. Dit maakt het veiliger, maar ook een wat langer traject.

Hoe stel ik VPN in op Android? ›

  1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Netwerk en internet. VPN. Als u de optie kunt vinden, zoekt u naar VPN. ...
  3. Tik op het gewenste VPN.
  4. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord op.
  5. Tik op Verbinden. Als je een VPN-app gebruikt, wordt de app geopend.

Is het verstandig om VPN te gebruiken? ›

Waarom heb je een VPN nodig? Een VPN beschermt je verbinding op openbare wifi, zodat je in alle rust kunt surfen. Hackers hebben veel methoden om je gegevens op publieke netwerken te stelen, maar een VPN maakt je online verkeer vrijwel onzichtbaar.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 5880

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.