Beste gratis VPN's voor Android TV Box in 2021 (2024)

Meestal is de reden achter het installeren van een VPN op je Android TV Box in feite om te genieten van verschillende geo-beperkte inhoud van over de hele wereld. Hoewel dit iets is waar veel verschillende premium VPN-providers gemakkelijk op kunnen inspelen op Android TV Box,kijken veel internetgebruikers naar gratis VPN’s om hetzelfde werk te doen zonder hen iets te kosten.

Ik heb het werk voor u gedaan en tientallen gratis VPN’s getest om te vinden welke services het beste zijn in termen van betrouwbaarheid, snelheid, deblokkeercapaciteiten functionaliteit voor de Android TV Box.

Hoewel ik uitgebreid onderzoek heb gedaan voor dit artikel, kon ik geen enkele gratis VPN-provider vinden die kon overeenkomen met de kwaliteit en prestaties die expressVPN biedt.

Met het uitgebreide servernetwerk van ExpressVPN met hoge codering en onbeperkte bandbreedte,zult u nooit problemen tegenkomen zoals lage snelheid, bufferingof bandbreedtebeperkingen die vrij gebruikelijk zijn bij gratis VPN’s. Het kan eenvoudig state-of-the-art encryptie en toegang tot inhoud van over de hele wereld garanderen met een geld-terug-garantie van 30 dagen en een gratis jaarabonnement van 3 maanden.

Als u op zoek bent naar meer algemene opties met betrekking tot de beste gratis VPN ‘s in 2021, raad ik u aan onze lijst met beste gratis VPN ‘s in 2021te bekijken .

Dus leun achterover en geniet van de rit terwijl ik de beste gratis VPN’s voor Android TV Box in 2021openbaar.

Waarom worden gratis VPN’s ontmoedigd voor Android TV-boxen?

Hoewel het idee om een gratis VPN voor uw Android TV-box te gebruiken erg verleidelijk is, hebben we hieronder enkele redenen opgesomd die voldoende zouden moeten zijn om u te overtuigen waarom het gebruik van een gratis VPN voor een Android TV-box een slecht idee is.

  1. Gratis VPN’s bieden onvoldoende bandbreedte op hun accounts.
  2. Veel gratis VPN’s worden betrapt op het verkopen van persoonlijke informatie van gebruikers en internetgegevensactiviteit.
  3. De meeste gratis VPN-providers bieden een kort aantal servers met hun gratis abonnementen.
  4. Aangezien het aantal servers weinig is en het aantal gebruikers dat verbinding maakt met die servers hoog is, zult u regelmatig problemen met de trage snelheid ondervinden.

Voordat we ingaan op onze gratis VPN’s voor Android TV Box, is het de moeite waard om te weten dat premium VPN-providers die er zijn u zo weinig als $ 2.49 / mo kunnen kosten en veel betere beveiliging, privacy en prestaties bieden dan een gratis VPN ooit kan bieden.

Enkele voordelen van Premium VPN’s:

Gratis VPN’s kunnen nooit beter zijn dan premium VPN’s. Laten we eens kijken waarom:

  1. Onbeperkte bandbreedte een groot aantal servernetwerk dat over de hele wereld is verspreid
  2. Automatische taakverdeling voor optimale snelheid op elke server
  3. AES-256 encryptie en no-log beleid voor volledige anonimiteit
  4. Geld-terug-garantie en compatibiliteit met alle grote platforms

Hier zijn 3 Premium VPN-providers die beter zijn dan elke gratis VPN:

ExpressVPN – Meest aanbevolen VPN voor Android TV Box

ExpressVPN is de meest aanbevolen VPN voor Android TV Box vanwege het meer dan 3.000 high-speed netwerk verspreid over de hele wereld, dat elke inhoud binnen enkele minuten kan deblokkeren. ExpressVPN biedt zijn gebruikers al meer dan tien jaar state-of-the-art beveiliging, functies, toegankelijkheid en prestaties. Bovendien wordt het geleverd met een gratis vraagloze – 30-dagen geld-terug-garantie met 3 maanden gratis op het jaarlijkse expressVPN-abonnement.

Surfshark – Meest gebruiksvriendelijke VPN voor Android TV Box

Beschouwd als de meest betaalbare premium VPN voor Android TV Box. Surfshark heeft de VPN-community altijd verblind met zijn verschillende kortingsdeals op zijn 2-jarig abonnement. Hoewel het betaalbaar is, kan het ook meerdere streaming-inhoud ontgrendelen met 6 gelijktijdige verbindingen,een geld-terug-garantie van 30 dagenen geavanceerde beveiligingsfuncties.

NordVPN – Veiligste VPN voor Android TV Box

NordVPN is ongetwijfeld de veiligste VPN voor Android TV-boxen, omdat het vooral prioriteit geeft aan beveiliging en privacy. Direct achter ExpressVPN en Surfshark is NordVPN een perfecte 3e optie voor een Android TV-box met een korting op een 2-jarig abonnement met 6 gelijktijdige verbindingen,een 30-dagen geld-terug-garantieen geavanceerde beveiligingsfuncties.

Beste gratis VPN’s voor Android TV Box: snel overzicht

Voordat we doorgaan met de gedetailleerde beoordeling van elke gratis VPN-provider,laten we eens kijken naar een kort overzicht van wat ze te bieden hebben.

  1. ProtonVPN 10 GB bandbreedte beschikbaar in 3 landen met maiden device connection
  2. Windscribe 63 landen met AES-256-bit encryptie en een strikt no-log beleid
  3. Hotspot Sheild – 500 Mb datalimiet, met 1 locatie en 1 apparaatverbinding
  4. TunnelBear Ontworpen voor snelheid in 34 landen met AES-256-bit encryptie
  5. Hide.me 10 GB aan gegevens op hoge snelheid met Kill Switch en Stealth Guard

Beste gratis VPN’s voor Android TV Box: gedetailleerde analyse

Na het testen van meer dan 30 gratis VPN’s, heb ik in 2021 de lijst met 5 beste gratis VPN’s voor Android TV Box samengesteld die je onbeperkte toegang geven tot onbeperkte streamingdiensten van over de hele wereld.

1. ProtonVPN – Meest uitgebalanceerde gratis VPN voor Android TV Box

ProtonVPN kan worden beschouwd als de ExpressVPN van gratis VPN-providers. Het is een van de beroemdste gratis VPN ter wereld.

Hoewel het slechts 3 serverlocaties biedt met zijn gratis abonnement, waaronder de VS, Nederlanden Japan. Ze zijn genoeg om uw online gegevens te bewaken en uw online privacy te beveiligen, met dank aan AES 256-bit militaire encryptie.

Het is gevestigd in Zwitserland en maakt gebruik van Secure Core Servers om uw verkeer door privacyvriendelijke landen te leiden om geavanceerde aanvallente beperken. Als u echter upgradet naar een premium-abonnement, kunt u toegang krijgen tot 55 verschillende landen van over de hele wereld.

Het is een ideale keuze voor toegang tot verschillende streaming-inhoud op uw Android TV-boxen zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, ESPN +, CBS, NBCen meer zonder een ons buffering.

Het biedt apps voor Windows, macOS, Linux, iOSen Android. Wat beveiligingsfuncties betreft, biedt ProtonVPN een Internet Kill Switch, Split-Tunneling, Forward secrecyen DNS-lekbeveiliging. U kunt ook profiteren van het ProtonVPN 7-daagse gratis proefaccount waarvoor geen creditcard nodig is voor inschrijving.

U kunt meer te weten komen over deze service in onze ProtonVPN review.

Bezoek ProtonVPN

2. Windscribe – Grote waarde gratis VPN voor Android TV Box

Windscribe heeft mijn lijst gehaald omdat het niet alleen compatibel is met Android TV Boxes, maar het is ook compatibel met NVidia Shield,een populair Android TV-apparaat.

Windscribe biedt u 10 GB gratis gegevens per maand en toegang tot 10 verschillende locaties, waaronder de VS, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Roemenië, Zwitserland,het Verenigd Koninkrijken Hong Kong.

Om u enig perspectief te geven, is 10 GB voldoende voor het streamen van video’s in SD-kwaliteit gedurende 10 uur of meer dan 150 uurbladeren. Deze limiet van 10 GB kan worden verhoogd tot 15 GB als je tweet over Windscribe.

De premium versie biedt u servers in 60 landen die meer dan genoeg zijn om honderden verschillende inhoud in HD-kwaliteit te streamen. Het maakt ook gebruik van AES-256-bit encryptie in combinatie met OpenVPN en WireGuard protocollen om uw internetverbindingte beveiligen .

Met een geld-terug-garantie van 30 dagen en verschillende geavanceerde functies zoals Port Forwarding, Split Tunnelingen Dedicated IP,zou ik zeggen dat het een vrij goede optie is om te hebben voor je Android TV-box en andere streamingplatforms in huis.

Zie deze Windscribe VPN-recensie voormeer informatie.

3. Hotspot Shield – Betrouwbare gratis VPN voor Android TV Box

Hotspot Shield kan binnen enkele minuten op uw Android TV-boxapparaat worden geïnstalleerd. Je kunt al je favoriete programma’s en films in een oogwenk bekijken op Netflix, YouTube, BBC iPlayer, Huluen anderen.

Hoewel het gratis abonnement slechts één locatie en apparaat biedt, opent het premiumplan de deuren van zijn servernetwerk met meer dan 1.800 servers in meer dan 80 landen met 5 gelijktijdige verbindingen.

Hoewel al zijn abonnementen zijn beschermd met versleuteling van militaire kwaliteit,hebben de betaalde abonnementen bonusfuncties zoals malware- en phishingbescherming en Smart VPN.

Het servernetwerk is aanzienlijk sneller dan veel andere gratis VPN-providers. Het is geruststellend omdat het naadloze streaming via uw Android TV Boxmogelijk maakt. Bovendien betekent onbeperkte beperking van gegevens en no bandbreedte dat u dag en nachtkunt bingekijken .

De Hotspot Shield-app is gebruiksvriendelijk met één klik verbinden,maar is dag en nacht beschikbaar met 24/7 live chat als je hulp nodig hebt. De premiumplannen worden ook geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Zie deze Hotspot Shield-recensievoor meer informatie.

Bezoek Hotspot Shield

4. TunnelBear – Vertrouwde gratis VPN voor Android TV Box

Op de op een na laatste plek hebben we TunnelBear,dat 500 MB gratis gegevens per maand biedt. De hoeveelheid gegevens is echter niet slecht, omdat u gemakkelijk een video gedurende 30 minuten kunt streamen of in contact kunt komen met uw vrienden en familie op sociale media.

Net als elke andere gratis VPN-provider biedt het ook 256-bits versleuteling van militaire kwaliteit om 100% volledige anonimiteit en bescherming voor uw online activiteiten te garanderen. Het is waarschijnlijk de enige gratis VPN-provider die verschillende onafhankelijke audits heeft doorlopen en het adverteert ook een volledig zero-log-beleid.

Het heeft servers in 34 landen, waaronder het VK, Nederland, Italië, Duitsland, Zweden, Ierland, Denemarken, Noorwegenen meer. Ze zijn volledig in staat om elke vorm van geo-beperkingen op uw Android TV-box te ontgrendelen, zodat u kunt genieten van shows van over de hele wereld met een goede videokwaliteit.

Het heeft ook een aantal geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Internet Kill Switch, Adblocker en een GhostBear-modus waardoor uw VPN-verkeer eruit ziet als normaal verkeer, zodat u de diepe pakketinspectie kunt omzeilen. Het is een vrij handige functie om te hebben in plaatsen als Rusland en China.

U kunt meer te weten komen over deze service in onze TunnelBear-recensie.

Bezoek TunnelBear

5. Hide.me – Snelste gratis VPN voor Android TV Box

Hide.me geeft 10 GB gratis gegevens per maand. Hoewel u denkt dat het niet voldoende zal zijn, laten we u vertellen dat het meer dan genoeg is om uw e-mail, sociale media en bankrekeningen te controleren. Als je het zorgvuldig gebruikt, kun je misschien zelfs YouTube-video’s streamen met zoveel gegevens.

Met het gratis abonnement kunt u slechts verbinding maken met 5 locaties en het account op één apparaat gebruiken. Als u echter een premiumlid wordt, neemt het aantal servers, apparatenen verschillende functies dat u kunt gebruiken drastisch toe.

Met het premium-abonnement krijgt u toegang tot meer dan 1.900 servers op 75 locaties, waaronder Oostenrijk, Duitsland, Italië, Slowakije, Spanjeen vele anderen. Het streamen van geografisch geblokkeerde inhoud van overal ter wereld zal heel eenvoudig voor u zijn. Ook, met zijn razendsnelle snelheid, stream je de shows ook in HD-kwaliteit.

Afgezien van de Android TV-box, is het ook compatibel met andere populaire besturingssystemen zoals Windows, macOS, Android, iOS, Linux, routers, consolesen smart-tv’s, maar je krijgt slechts 10 gelijktijdige verbindingen met het premium-abonnement.

Hide.me hoofdkantoor is gevestigd in Maleisië, dat buiten 14-ogen-alliantie ligt. Bij elk abonnement krijgt u een geld-terug-garantie van 30 dagen en een 24/7 klantenservice.

U kunt meer te weten komen over deze service in onze Hide.me Review.

Criteria voor de beste gratis VPN’s voor Android TV Box

Hieronder volgen de criteria die we voor onszelf hebben ingesteld bij het selecteren van de beste gratis VPN’s voor Android TV Box in 2021.

  1. Grote servernetwerken verspreid over de hele wereld, zodat u verschillende geo-geblokkeerde inhoud op uw Android TV-box kunt streamen.
  2. Eenvoudige Android TV-boxtoepassing, zodat u deze gemakkelijk op uw apparaat kunt gebruiken
  3. Hoge snelheid en onbeperkte bandbreedte voor streaming van de hoogste kwaliteit mogelijk
  4. Betrouwbare klantenondersteuning en kennisbank voor uw hulp

Heb ik een VPN nodig voor mijn Android Box?

Ja, het is het beste om een VPN voor uw Android-box te hebben om streamingsites en geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. Er zijn meerdere andere redenen achter het gebruik van de beste gratis VPN op de Android TV-box. Laten we er een paar bekijken.

1. Geografisch beperkte inhoud streamen

Het is de menselijke natuur om te proberen te verkrijgen wat hen in eerste instantie niet ter beschikking staat. Toegang tot geo-beperkte streamingdiensten is een van de meest voorkomende redenen voor het gebruik van een gratis VPN op de Android TV-box.

Aangezien streaming-inhoud wordt gesegmenteerd en afgestemd op regio’s op basis van auteursrechten,is de enige manier om toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud door uw werkelijke IP-adres te maskeren en de streaming-inhoud zelf voor de gek te houden.

De beste en meest efficiënte manier om dat te bereiken is door een VPN op uw apparaat te gebruiken. Veel internetgebruikers verbinden verschillende VPN’s op hun Android TV-boxapparaten om inhoud uit andere regio’ste streamen.

2. ISP-beperking

Veel ISP biedt ook kabeldienstenaan, en omdat ze geen concurrentie leuk vinden, beperken ze het internetverkeer van hun gebruikers als ze een hoog bandbreedteverbruikzien. Dit verandert in een frustrerende streaming-ervaring vanwege lage snelheden, lage kwaliteiten meest vervelende bufferende schermen.

Om isp-beperking te omzeilen en te zorgen voor snel internet voor het streamen van inhoud in HD, moet u de hulp inroepen van de beste gratis VPN’s op de Android TV-box .

3. Online privacy en beveiliging

Op elk gewenst moment kan uw internetprovider logboeken bijhouden van uw verbindingsgegevens. Zij zijn immers degenen die uw verbinding beperken. Toegang tot auteursrechtelijk beschermd materiaal heeft ook wetshandhavingsinstanties aangetrokken tot de wereld van snoersnijders.

Om uzelf te beschermen tegen kosten voor inbreuk op het auteursrecht,moet u een van de beste gratis VPN’s voor de Android TV-boxen gebruiken om uw online privacy en beveiligingte beschermen.

Bezoek ExpressVPN

VPN werkt niet op Android TV Box? Tips voor snelle probleemoplossing

Omdat VPN’s erg onvoorspelbaarzijn, creëren ze vaak problemen die met eenvoudige stappen kunnen worden opgelost. Hieronder vindt u enkele van de meest voorkomende problemen die VPN-gebruikers ervaren op de Android TV-box en hoe u deze kunt oplossen.

Probleem #1: VPN is verbonden, maar krijgt nog steeds een geo-beperkt foutbericht over het streamen van inhoud?

Oplossing: Zorg ervoor dat u de cache van uw streaming-app wist en uw Android TV Box-locatieservice uitschakelt.

Probleem #2: VPN-app crasht op Android TV Box?

Oplossing #1: Verwijder de applicatie, start het apparaat opnieuw op, installeer de applicatie opnieuw

Oplossing#2: Sluit de toepassing af, wis de cache, start de toepassing opnieuw

FAQ

Laten we eens kijken naar enkele veelgestelde vragen.

Kan ik een VPN gebruiken op de Android TV-box?

Ja, u kunt een VPN gebruiken op uw Android TV-box. Een VPN versleutelt uw online verkeer en leidt het om om uw Smart TV te beschermen en helpt u toegang te krijgen tot de geografisch beperkte inhoud op de Android TV-box.

ExpressVPN is de beste gratis VPN voor Android TV Box. Hoewel het niet gratis is, biedt het een 30-dagen geld-terug-garantieprogramma dat abonnees kunnen gebruiken om het abonnement te verlaten en hun geld te claimen.

Hoe krijg ik een gratis VPN op mijn Android Box?

Zo gebruik je een VPN op je Android Box:

  1. Abonneer je op een gratis VPN-provider. (Wij raden ExpressVPNaan)
  2. Download en installeer de Android TV Box-applicatie van ExpressVPN
  3. Ga de applicatie in met ExpressVPN-accountgegevens
  4. Zoek een server naar keuze en maak er verbinding mee
  5. Eenmaal verbonden, wordt uw IP-adres gewijzigd in een VPN IP-adres

Welke internetsnelheid heb ik nodig voor een Android TV box?

Om video’s in de beste kwaliteit op uw Android TV Box te streamen, hebt u een minimale snelheid van 2 Mbps nodig en om van HD-streaming te genieten, moet uw breedbandsnelheid minimaal 4 Mbps zijn.

Is er een maandelijks bedrag voor de Android-box?

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten voor de Android-box. Het is een eenmalige aankoop en is vergelijkbaar met het kopen van een laptop of een pc zonder terugkerende kosten – wat betekent dat u geen maandelijkse kosten hoeft te betalen.

Hoeveel kanalen heeft de Android TV-box?

Android TV heeft meer dan 600 kanalen in de Play Store.

conclusie

Met een gratis VPN kun je niet alleen de locatie van je Android TV Box wijzigen, maar ook de geobeperking omzeilen en de hele dag en nacht verschillende streamingdiensten streamen.

Maar pas op – niet alle gratis VPN’s zijn aan het werk. Sommige ondersteunen geen Android TV Boxesen andere hebben niet de deblokkeercapaciteit die u nodig hebt om toegang te krijgen tot wereldwijde inhoud.

Daarom, om u te geven wat u eigenlijk zoekt, heb ik tal van gratis VPN-services getest om die perfecte te vinden die geoblocksbetrouwbaar kan omzeilen, u online kan beschermenen goede compatibiliteit heeft met een breed scala aan Android TV Boxes.

Ik ben blij aan te kondigen dat alleen ExpressVPN kon voldoen aan alle vereisten die we hebben gesteld voor de beste gratis VPN voor Android TV Box. Als je opschiet, kun je gebruik maken van expressvpn beperkte tijd “12 maanden + 3 maanden gratis” aanbieding, die ook wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

Beste gratis VPN's voor Android TV Box in 2021 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6762

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.